klänningar

Tisdag, känns som denna dag kommer gå fruktansvärt segt.. klockan är bara 20 över 11 men känns som jag suttit här i flera timmar.. Det är ganska dåligt med folk på mån-ons, antar att det är därför tiden går så sakta..
men för att fördriva tiden lite sitter jag och kollar på lite skor och klänningar, eftersom jag inte har tid till att gå och leta nyårsklänning så får jag nog hitta en på internet.. har hittat 2 än så länge, men är riktigt sugen på båda 2, fast mest den helrosa!






ensam till fredag

Måndag igen, måste säga att det är skönt faktiskt! Tror nog det är första gången jag säger att det är skönt att det är måndag igen.. måste ha blivit knäpp!
I lördags fick besök här i lilla Töcksfors av Mattias! riktigt skönt att ha nån här faktiskt, Efter jobbet gick vi och köpte pizza och såg på film och myste, igår blev det typ beck! och idag åker han hem och jag blir ensam till fredag, då kommer mammi!
Nu ska jag fortsätta packa upp varor, det är nästan det roligaste faktiskt. hittar massa kul saker! :D

?!?!

Lilla gumman, du kallar mig fet, men frågan är då, har du undvikit speglar det senaste året?

Här jobbar jag!

Herregud vad trött jag är, sitter på jobbet nu och har gjort de i ca 5½ timme, och har 4½ timme kvar... har egentligen mest lust att lägga mig under bordet och sova, men det går faktiskt inte.. får istället hälla i mig en jävla massa cola och energidryck, men hur bra är det för kroppen?!

Nej jag längtar bara tills jag kommer tillbaka till hotellrummet och kan sätta på mig min onepiece(fejk, men jag bryr mig inte) och lägga mig i sängen och se en jävla massa One tree hill, säger bara Lucas scott, min man!

Det är bara idag kvar och halva dagen imorgon sen åker jag hem över helgen, blir väl att jag åker hem till M direkt och sover där, och myskväll på fredag! känner att jag behöver en lugn helg, för nästa vecka blir det hårt! ska jobba 7 dagar i sträck, så kommer va helt utsliten efter det.


Här jobbar jag, dock är det större än vad det ser ut!
Och detta underhåller mig när jag inte har några kunder!

RSS 2.0