Mysigt med regn

Nu har jag äntligen slutat skolan för dagen, fått ganska mycket gjort idag känns det som. Nyss va jag och min lärare och lämnade in mitt cv på ett hotell inne i stan, så nu är det bara att vänta och hoppas på att dom hör av sig till mig. Så håll tummarna för mig! Nu sitter jag på bussen Påväg hem till min älskling, som troligtvis ligger och sover.. Vi ska nog hämta hans nya mobil om den har kommit än, sen skulle vi egentligen gå ut och gå men verkar inte som om vädret vill att vi ska göra det, men måste faktiskt säga att jag har saknat regn. Tycker det är ganska mysigt, speciellt när det slår mot rutan när man kollar på film.

awesome!

Godmorgon! Jag kom nästan i tid till skolan, bara en halvtímme försent.. känns nästan som om det är omöjligt att gå upp och va i skolan vid halv 9. men jag antar att jag vänjer mig snart. kanske inte ska hålla på att städa halva nätterna..

Imorse stog jag och klädde på mig i ett mörkt rum, det fick man fan för när man går till bussen och inser att man har satt påsig skitiga mjukisbyxor, och sen när man kommer till skolan, då får jag reda på att jag ska iväg och söka ett sommar jobb, så jag är överlycklig för det. men jag får nog åka hem på lunchen och byta kläder och fixa till mig.

Nu ska jag fixa ett personligt brev, CV't är redan klart! awesome.

jag älskar det

blev inte så mycket bloggande idag nej. när jag kom hem från skolan va jag rätt trött och irriterad så jag gick och la mig i sängen och kollade på tv, sen blev det lite bakning. nu har jag precis kollat på himlen är oskyldigt blå, riktigt bra film. har väntat en stund på den, hade tänkt att se den på bio men så blev det inte, men den rekomenderar jag verkligen, speciellt om man gillar svenska filmer. jag älskar det! Nu måste jag snart lägga mig, börjar halv 9 imorogn och måste va i tid... Godnatt

2 veckor

Måndag, ny vecka, tiden går lite för fort.. Det är ganska jobbigt faktiskt.. På onsdag är det bara 2 veckor kvar tills jag fyller år, det ska väl bli kul. Nu ligger jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan sluta och gå ner till telenor och klaga lite. Sen blir det nog hem och städa och plugga lite. Kanske pärla lite

Bilder?

Nu så har jag fått min telefon, gick och hämtade den igår. Är så sjukt nöjd. Men något jag stör mig på är att man inte kan blogga som vanligt från en iphone, just nu gör jag det men går ju fan inte att lägga in bilder. Kanske dags för blogg.se att fixa en app kanske. För hur många är det inte som har en iphone nu? Just nu sitter jag hemma hos Malin på Skoghall och väntar på kaffe! Sen blir det nog hem och fixa lite inför imorgon. Då kommer Anni och har en hudvårdsklass, det kommer bli riktigt kul :)

RSS 2.0