film som vanligt

ja nu är det lördag och det blir ingen utgång idag, är lite ledsen för det, hade sett fram emot det faktiskt. men men, får väl bli film som vanligt..
nu sitter jag och tittar på My super sweet 16, har typ sett de här avsnittet 6-7 gånger.. men finns inget annat att se.

örhängen

usch vilken dålig dag jag har haft.. vill inte ens tänka på det.. nu sitter jag och älsklingen hemma, med varsin dator och jag kollar lite på typ scream awards på tvn. blir nog någon film sen, kanske the social network? :)
imorgon är det Halloween party, vet inte om det blir något än men förhoppningsvis blir det så.
Mina söta örhängen som jag gjorde förut / igår. tänkte göra fler färger..
Ja håret börjar bli ljust nu, bara massa massa silver shampoo som gäller..

Katt

Godmorgon, nu sitter jag på bussen mot skolan och jag har faktiskt inte sovit något inatt, känns väl inte helt okej men men. Inatt kollade jag och älsklingen på paranormal activity 2, den va helt klart bättre än 1an! Jag skvatt ett antal gånger och vid ett tillfälle fick jag faktiskt tårar i ögonen.. När vi hade sett klart den så började jag pärla, köpte mini pärlor förut så nu har jag gjort rosetter som jag gjort till örhängen, skitsött faktiskt :) Som sagt jag är Påväg till skolan nu, de ska va nån halloween dag, gissar på att det blir nån film. Efter det ska jag upp till pappa och hämta kattöron.. Ska klä ut mig till katt på lördag, ganska dålig fantasi men jag kom faktiskt inte på något bättre! Men det blir säkert jätte bra. Och nu börjar jag få ont i mina tummar för att jag skrivit långt haha. Så detta får räcka!

Blekt

jag har färgat håret nu.... eller ja rättaresagt blekt.. och ja det blev mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli så jag är rätt nöjd, det ska ju bli mycket ljusare men håret ska få vila lite!


pärlor

Usch klockan är 20 i 5 och jag kan inte sova.. är sjukt pigg?!? Tur att jag inte ska till skolan tidigt idag, börjar 2! ska kanske försöka sova en stund innan det iaf..

Har typ suttit och pärlat hela natten, hela natten igår också haha! Har gjort massa fina saker, mest har det ju blivit super mario figurer, men också andra roliga saker. tex en hello kitty fast med döda ögon. den iden fick jag från Linns tröja som hon visade mig häromdagen :)

Efter skolan idag ska jag iväg till panduro och kika på lite mer pärlor, tänkte att jag ska köpa mini pärlor så man kan göra tex örhängen osv. tycker ju det är otroligt kul att sitta och pyssla med sånt här, kan som sagt sitta hela nätter, fast ah kanske inte speciellt bra att göra det.




trasiga

Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså, imorgon är det helg IGEN?!?! ja jag ska väl inte klaga på det, men fan tiden flyger verkligen iväg. dock känns det som om den här dagen kommer va rätt dryg.

Gick till skolan idag, va där 1 timme, mer orkade jag inte. Jag och Amanda gick ner på stan och jag lämnade tillbaka mina älskade boots... dom va ju trasiga och har ingen stor lust att gå runt med trasiga skor, fick välja ett par nya och tog ett par svarta uggs.

Nu är jag i skoghall hos älsklingen, som vanligt. jag har inte sovit hemma på 2 veckor haha! Idag har jag tänkt att städa. har redan diskat klart men ska typ dammsuga osv. tråkigt men tidsfördriv och mycket trevligare när det är rent runtomkring en :)


helt perfekt!

trööööööööööttttt... usch jag gillar verkligen inte måndagar! Helgen var super bra iaf, i fredags var jag och älsklingen och såg på Magnus Betnér, helt otroligt bra, skrattade så jag grät och han ser ju riktigt bra ut också! haha. när det var slut åkte vi hem till skoghall och gjorde tacos och såg på film, en helt perfekt fredag! lördagen var inge speciell, mest film för min del :)
Nu har jag precis varit ute med hunden på en promenad, ska väl börja sminka mig snart. ska va i skolan vid 2. tror vi ska se nån film där :) efter det åker jag hem till mammi en sväng, inte träffat henne på en vecka!

as nice!

Onsdag nu, halva veckan har gått. skönt det, jag längtar så fruktansvärt till fredag. först blir det en överraskning till älskling, och sen tacos! kommer bli as nice!

Nu tänkte jag typ kanske plugga lite, och vänta på att klockan ska bli 22.00, då är det kungarna va tylösand som gäller! känner på mig att rang kommer tillbaka! :D

Och paradise hotel? det verkar bara ren skit detta år. jag brukar fastna på en gång, men nu vill jag helst bara stänga av tvn?!


!

Folk säger till mig att tiden läker alla sår. Men den som säger det till mig, skulle jag slå in pannbenet på, slå med ett järnrör i bakhuvudet & krossa dens näsben & sist krossa dens hjärta , sen skulle jag lämna den med orden
- Ta det lungt, tiden läker alla sår.


sjuk!!

jag har gått och blivit sjuk... har svårt för att andas och kroppen värker ngt så fruktansvärt. sover ungefär hela tiden.. inte alls okej. får nog ta och knarka lite hostmedicin och panodil så jag blir bra till helgen då patricia fyller 19! Nu ska jag nog ta och lägga mig och se på en film och försöka sova. förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon!

Vända på dygnet

Helt ärligt tiden bara flyger iväg, känns nästan som om man inte hinner med något.. Nu är det iaf måndag igen, blev skola för mig en stund idag även om jag inte har sovit ngt inatt, men tänkte vända på dygnet faktiskt. Så idag lär jag somna i tid. Nu sitter jag oxh väntar på bussen hem, ska packa lite kläder osv sen hem till älsklingen, ska städa, tvätta, laga mat och plugga.. Om jag orkar, tvätta måste jag dock göra egentligen måste jag nog göra de mesta jag skrev, men får se vad mycket jag orkar! :D Även denna helg var vit, 3 helgen nu. Helt sjukt haaha. Men till helgen så fyller patricia år så det blir antagligen att fira henne :)

tio saker du borde veta om twilight fans


nytt löshår säljes

Köpte precis nytt löshår, dock va det helt fel färg. så jag tänkte sälja det. 350:- + frakt 38 kr, för 100 nagelslingor, äkta hår. Färg 1b Svart/brun. ca 50 cm. någon som är intresserad så skriv ett mail till [email protected]!





! :D

Jag är med och tävlar om RevitaLash Ögonfransnäring som ska göra fransarna längre!
Vill du också tävla? isf tävla här


RSS 2.0