riktigt fort

Hallå! Halva veckan har redan gått, som sagt tiden går sjukt fort, på fredag är det 1 Oktober.. om ca 3 månader är det nyår IGEN?! känns som om det va för bara nån månad sen, men aha. 2010 har gått riktigt fort. men bra det, nästa år kommer det hända mycket saker. Jag fyller 20, jag tar studenten, och massa annat kul! så jag klagar inte!

Just nu sitter jag och kollar på Kungarna av tylösand, såklart! Stör mig sjukt mycket på Erika, fy fan vilken sur, och negativ människa, jag hade ALDRIG klarat av att bo med henne.. visst jag tycker jag klagar mycket, men hon är bara för mycket!

Och jag sitter även och pluggar lite Historia. Det går väl sådär, just nu är det ganska svårt att koncentrera sig!


Serier är min drog!

Måndag igen, är det bara jag som tycker att tiden flyger iväg?

Idag blev det skola för min del, började halv 9 med Psykologi, blev dock bara 1 timmes lektion pga att det va för lite elever i klassen. ganska skönt tycker jag ändå, blev att jag gick över till Iv en sväng sen blev det hem och jag somnade i soffan. sov ända till 7 och jag är fortfarande trött..

Kollade precis på Första avsnittet på Desperate housewives säsong 7, Äntligen. Har väntat riktigt länge!

Har ju kollat klart på Smallville nu, så vill gärna ha tips på bra serier, känns dock som jag sett det mesta! Men som tur är så är det höst och alla favorit serier har börjat igen, Gossip Girl, Vampire Diaries och Desperate Housewives. Måste nästan säga att serier är min drog! haha

Imorgon ska jag till pappa och va barnvakt, första gången jag är barnvakt där tror jag.. men det går nog bra, mina syskon är så söta och snälla :)

Nu får det bli någon film och sen sova!


Egoboost!

Nu vart de helg igen, och de blir ännu en vit helg för mig. Strax ska jag gå bort till mormor och laga mat till mig och henne, blir Biff & pommes, min favoriträtt helt klart! så blir det väl även idol, och går inte Sebastian vidare blir jag GALEN!

Idag så vaknade jag upp hos min älskling, han skulle iväg på möte och lämnade mig och vovven hemma, de va mysigt, han låg bredvid mig och sov :)
När jag kom hem idag hade mina efterlängtade böcker kommit, Blondinbella - egoboost & The last song.
Jag har redan börjat med egoboost och den är mycket bättre än vad jag förväntade mig. och den får en att börja tänka lite.
The last song är på engelska, har ju redan sett filmen ett antal gånger och grinade som ett litet barn. gissar på att boken är så mycket bättre! så den ska jag läsa när jag är klar med egoboost!

OnePiece

Är med och tävlar om en OnePiece hos dennisM.
Har aldrig vunnit ngt direkt,
men det är iaf värt ett försök!
Denna skulle jag vilja ha :)



http://dennism.se/2010/september/tavling-vinn-popular-mjukisdrakt.html#comment <3 !


MIN STUDENTMÖSSA!









Visst är den snygg! :D + att jag beställde 1 par byxor, 1 t-shirt & 2 par trosor! :D


höga förväntningar?

Tröttt trött och lite mer trött är jag.. Åkte hem till världens underbaraste M igår och vi somnade väl ganska sent. och båda skulle upp till skolan idag, jag tror jag lyckades stänga av alarmet men som tur är kom ju M's kompis och väckte oss.. så jag kom i tid iaf! Dock blev det bara en halvdag, men det är ngt iallafall..

När jag kom hem gjorde jag lite mat och kollade på Vampire Diaries och somnade i soffan en stund efter det.. När jag vaknade åkte jag med mamma och handlade. och nu sitter jag och kollar på Gårdagens Idol och håller på att somna i soffan igen.. Kan jag ju inte göra, måste plugga lite historia känner jag..

Känner mig fruktansvärt stressad när det gäller skolan, visst det är bara oktober snart, men det är ändå bara 8 månader kvar till studenten... och jag längtar faktiskt inte så jätte mycket.. känns bara jobbigt. har inte speciellt höga förväntningar om studendagen, men det kanske är bra så man inte blir alltför besviken! Jag missade ju att beställa studentmössan igår, men har kikat lite på hemsidan nu, så beställer nog till helgen!

respekt?

Usch känner verkligen att jag inte orkar va i skolan, är fruktansvärt trött, hungrig och börjar få huvudvärk.. men va ju ändå och åt för en liten stund sen, men maten är fruktansvärt dålig, inte jämt men oftast..man får ju verkligen ingen energi av den iaf... Och jag kan ju inte koncentrera mig heller... det kan dock bero på fjortisar som fnissar lite för mycket och lite för högt och som inte förstår vad ordet respekt innebär..nej usch!

Inte okej!

Måndag morgon, ny vecka. Skönt! Helgen var vit och jag klagar inte, skönt att slippa bakfyllan, hade en mysig helg med M istället :) Ja igår va det ju val, jag får dock inte rösta pga att jag inte är svensk medborgare och jag planerar inte att bli det heller, helt ärligt så skäms jag för Sverige nu, vad håller ni på med egentligen? Sverige demokraterna i regeringen? Säger bara att jag skäms nått så fruktansvärt!!! Det är verkligen inte okej!

min underbara telefon!

Såg precis klart Remember me, och fy fan vilken film, så otroligt bra. hade inte förväntat mig det faktiskt, trodde den skulle vara ganska dålig, kanske därför det har tagit så lång tid för mig att se den.. men nu har jag gjort de och jag är ganska kär.. och det gör ju verkligen inget att det är Robert som är huvudperson.. me like!

Nu har moa gått och lagt sig och jag sitter och tittar på smallville och gör lite skolarbete. kanske inte bästa tiden på dygnet att göra det men de går framåt och jag får ngt gjort!

Just det, jag köpte ett skal nyss till min underbara telefon! har tittat på det en stund nu och snart är det hemma hos mig, inga fel faktiskt. dock tyckte M att det såg ut som ett skal som mongolider har... jag håller inte med haha! <3



<3

You make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart

M <3


trevligt!

Snart är det helg, ska bli skönt..

Idag har jag legat hemma hela dagen och varit hängig, sen ringde jenny och ville ha med mig ner på stan för att köpa jeans. sen bjöd hon mig på mat på coffe house, det va trevligt! Nu sitter jag ensam hemma och kollar på idol. sen får det nog bli någon film. Moa kommer strax också, så jag slipper vara ensam!



Skön bild på mig och moa! tagen för en månad sen typ!


busigt

Stackars mig, min fot är helt åt helvete jag kan knappt gå på den, elr ja den är mycket bättre nu än vad den va igår och i början på dagen idag. förhoppningsvis är den helt bra imorgon, har ingen aning om vad jag har gjort med den heller....

jaja jag ska sluta klaga. nu sitter jag i skoghall och har precis kollat på idol! men nu är det slut så får se vad jag hittar på nu :)


Bild från i fredags! Älskar linns min i bakrunden.. 
de ser ut som hon ska göra ngt busigt!


Psykologi

Godmorgon! Jag har inte sovit inatt men är ganska pigg ändå. Just nu sitter jag på min psykologi lektion, nu ska vi göra ett intellegens test, haha ja man kan ju undra hur det går. Jag är inte speciellt intleggent.. Men man måste tydligen. Men de kan bli kul. Så nu får jag lägga ner mobilen. Edit: jag skojade om att vi skulle göra testet nu, blir nästa vecka! Haha

lite mycket

haha jag som skulle uppdatera mer. 5 dagar sen nu. men vi försöker igen. Helgen har varit helt okej. I fredags drack jag med lite folk, drog till score och drack lite mer. lite mycket kanske det blev. Lödags va jag bara hemma, kollade på film och åt mat.. men nu ska jag sova så puss!

Möte

Halloj! Nu har jag varit på möte inne i stan och är påväg hem för att plugga lite. Nu skriver jag från mobilen och de är jobbigt så skriver mer senare!

inget vettigt

Har inget vettigt att skriva eftersom helgen inte varit speciellt händelserik, jag har bara kollat på smallville hela helgen! så finns inget att skriva! uppdaterar kanske imorgon! puss

Hela dagen

Idag har jag inte haft någon ork till att uppdatera, har typ bara legat i soffan hela dagen och kollat på smallville, just nu sitter jag och lägger in musik på mobilen och ser självklart på smallville! Så orkar inte skriva mer :) pusspuss

bilder







Camp Rock 2

Tänkte tipsa om en film jag precis såg, Camp Rock 2 The Final Jam.
Jag måste säga att jag inte hade speciellt höga förväntningar om filmen
 eftersom uppföljare inte alls brukar va lika bra som första filmen
men i det här fallet så är det tvärt om, 2an va helt klart bättre än 1an tycke jag.


mindre cola?

Idag sov jag inte lika länge iaf, huvudvärken är fortfarande kvar, funderar på om det kan bero på att jag dricker mycket mindre cola? Gissar på det, får göra lite kaffe och se om jag blir nå bättre..

Nu har jag inte sett min älskling på 2 dagar, känns ganska jobbigt. så åker dit sen <3 Nu dör snart datorn och jag orkar inte hämta laddaren så får bli ett kort inlägg! :)


Tips om bra serie?

varit sämre uppdatering idag, men har varit så hängig så jag inte orkat sitta vid datorn förens nu..
så då passar jag på att uppdatera lite.

Kollade på sex and the city 1 med mamma förut, första gången hon såg den..
vi får nog ta och se 2an snart, den är ju inte lika bra men det går att kolla på den fler gånger en 1 iaf :)

Just nu sitter jag och kollar på smallville, säsong 5 är snart slut, de finns 9 tror jag?
 Vad ska jag titta på när det inte finns mer? Någon som har nått tips om en bra serie?
Jag har sett ganska många men har säkert missat många bra :) 

Ska försöka bli klar med min design nu också. headern ser ju inte ut!
Så uppdaterar kanske 1 gång till innan jag lägger mig.  


Huvudvärk

Usch vad jag sov länge idag, ända till kl 15.00. Nu sitter jag framför tvn med världens huvudvärk, förhoppningsvis går den bort snart så jag kan börja plugga lite engelska.. när jag är klar med det ska jag nog träffa patricia och hitta på ngt skoj med henne :)



Haha en ganska söt bild på min älskling Trulls :)


RSS 2.0